Dropbox

Måste rekommendera en riktigt bra tjänst dropbox. Med dropbox kan du ha backup av och dela med dig av filer till andra bara genom att spara filen till en vanlig mapp på din dator. Allt du lägger i din dropbox mapp synkroniseras automatiskt till dropbox och finns därmed säkerhetskopierat där, du får även en mapp som heter ”Public” där du kan dela filer med andra på ett smidigt sätt.

Med gratiskontot får man 2GB utrymme, men man kan genom att tipsa folk om tjänsten få upp till 3GB utrymme. Är du intresserad av att testa tjänsten tycker jag att du kan använda dig av denna länk, då får både du och jag 250MB extra utrymme att använda.

Finns även en helt suverän video som förklarar vad dropbox är om inte min dåliga beskrivning inte fungerade, du kan kika på den på ovanstående länk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *