Felen med iPhone

Gnäll gnäll gnäll… :)

  • Det absolut största felet med iPhone är helt klart att man inte kan ha flera program igång, visst Push Notifications löser en liten del av problemet men det hjälper en tillexempel inte de gånger man vill lyssna på Spotify samtidigt som man vill använda telefonens gps.
  • Hur gick det egentligen till när de bestämde sig för att inte inkludera någon möjlighet till att skicka filer till andra telefoner genom bluetooth, det är ju en funktion som funnits ändå sen första telefonen med bluetooth kom ut.
  • Möjlighet att para ihop telefonen med bluetooth-gps – ja jag vet att telefonen har en inbyggd men de kan inte mäta sig med en riktig gps-mottagare.
  • Ljudkvalitén man får när man strömmar musik över bluetooth är också riktigt dålig, har bättre ljudkvalité om jag strömmar ljudet från min Nokia N95 så vet att problemet ligger hos iPhone. Telefonen saknar även stöd för att byta låt genom bluetooth, vilket kanske inte är hela världen fast det skulle ändå inte vara en jättegrej för Apple att implementera eftersom det finns en standard för det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *