Bloggen tillbaks

Efter nästan en veckas nertid så är bloggen nu tillbaks. Fast nu står burken som hostar bloggen inte längre i min garderob utan nu står den i Mirrors gamla serverrum. Sparar lite på elräkningen så slipper jag ha något som surrar i garderoben. Sen är det ju inte helt fel med statiskt ip på en server heller.

Var tvungen att krångla ungefär en timma med att få uppkopplingen att fungera, visade sig att porten på switchen var hårdställd till 100Mbit Full Duplex och jag har ett gigabitkort… Jobbigt med såna fel!

2 svar på ”Bloggen tillbaks

  1. Borde ja, men icket att det hade vett att göra det :)

    Har inte tvingat upp det i 1000 FD eller något sånt heller. Standardinställningarna borde ju inte vara något annat än AUTO.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *