Bloggen flyttad (igen)

Förra servern har strulat ända sen jag körde dist-upgrade på den. FTP servern behöver startas om en gång om dagen. Apache krashar lite då och då. Samt allmänna konfigurationsmissar.

Installerat en ny Ubuntu 13.10 virtuell maskin och migrerat över bloggen till denna.

Även rensat bort alla bilder jag tidigare haft på bloggen då jag nuförtiden lägger upp bilder på min Google Plus sida.

Spelar du Minecraft?

Kan då berätta att jag numera kör en Feed-The-Beast Minecraft-server. Vad är då det? Det är ett modpack som innehåller de flesta stora tilläggspaketen som finns för Minecraft. Massor av nya saker har lagts till tillexempel så kan du bygga kärnkraftsreaktorer, atombomber, tesla-coils, avancerad järnvägsnät, automatisera gruvdriften m.m.

Du kan läsa mer om FTB på deras hemsida.

Vill du testa spelet så kan du skicka en ansökan på serverns egna sida som finns på denna adress: http://ftb.frostis.se

Vi är nu runt 10 aktiva spelare på servern.

Opel Astra 1,4 Turbo

Fredagen blev en dyr fredag, sa farväl till 160 000:-, fast blev en bil rikare som tur var. Vad som kanske är mindre bra är att innan lånet på 100 000:- är betalt så har bilen tappat större delen av värdet… Som tur är är det riktigt trevligt med en ny bil dock :)

Årsmodell 2010, har gått 2100mil just, så i princip ny.

Spotify tappade…

just mig som Premium-användare. Det är inte OK för fem öre att de nu börjat kräva att man har ett Facebook-konto för att man ska kunna registrera en ny användare, därför får nu en annan musiktjänst – läs WiMP mina 99kr/mån.

Det må inte påverka mig som redan har ett Spotify konto alls det är dock inte det som är problemet, jag har ett facebook-konto. Jag tänker på dem som av olika anledningar inte vill ha ett sånt konto, ska man då tvingas skaffa det för att man vill använda Spotify?…

Det lilla jag har hunnit testa WiMP så har det varit en positiv upplevelse, får se om jag i slutändan får komma tillbaka-krälandes till Spotify ändå, förhoppningsvis inte…